„Locotenentul” lui Sile Cămătaru, Adrian Panduru, s-a predat la Poliţia Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Panduru, considerat mâna dreaptă a liderului interlop Sile Cămătaru, dat în urmărire internaţională, s-a predat, vineri noapte, la Poliţia Capitalei.

În 7 noiembrie, Panduru, zis Limbă, a fost reţinut, alături de alte 21 de persoane vizate în noul dosar de proxenetism al lui Sile Cămătaru, relatează Mediafax.

Dintre cei 22 de reţinuţi, au primit mandate de arestare Sile Cămătaru, Teodor Ion, Julya Mazirov şi Adrian Panduru, printr-o decizie luată de Judecătoria Sectorului 1.

Mandatul de arestare pe numele lui Panduru a fost emis după expirarea ordonanţei de reţinere, iar acesta nu a fost găsit de poliţişti, pentru a fi dus în arest. În aceste condiţii, "locotenentul" lui Sile Cămătaru a fost dat în urmărire naţională, iar apoi şi internaţională.

Sile Cămătaru rămâne în arest

Vineri, Tribunalul Bucureşti a respins contestaţiile faţă de arestarea preventivă făcute de Sile Cămătaru, Teodor Ion, Julya Mazirov.

Vasile Balint, zis “Sile Cămătaru”, rămâne în arestul Poliţiei Capitalei, după ce Tribunalul Bucureşti a confirmat, vineri, mandatul emis pe numele interlopului de Judecătoria Sectorului 1. Decizia de vineri a instanţei bucureştene este definitivă.

Aceeaşi măsură preventivă a fost menţinută pentru alte două persoane vizate în acelaşi dosar: Teodor Ion şi Julya Mazirov. Instanţa a decis disjungerea soluţionării contestaţiei formulate de Adrian Panduru, arestat şi el odată cu Sile Cămătaru.

Care sunt acuzaţiile în dosarul de proxenetism

Potrivit motivării deciziei Judecătoriei Sectorului 1 de arestare a lui Vasile Balint, interlopul le oferea prostituatelor cazare, protecţie, haine şi, în anumite situaţii, vize de şedere în România pentru un an, mesajul lui pentru cele care voiau să plece din ţară fiind “Putem să trăim bine şi la noi acasă”.

Sile Cămătaru este cercetat într-un dosar penal pentru proxenetism. Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Sectorului 1 a arătat în motivare că interlopul a convins mai multe fete să vină în Bucureşti, pentru a practica prostituţia. Ele primeau cazare şi protecţie, iar apoi Sile Cămătaru, alături de alţi membri ai grupării din care face parte, le intermedia legătura cu diverse persoane, care le plăteau pentru servicii sexuale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite