Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă şi Călin Popescu Tăriceanu, mesaje în franceză, după incendiul de la Catedrala Notre-Dame

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

După ce preşedintele Iohannis a transmis un mesaj de solidaritate poporului francez, ministrul Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, Liviu Dragnea şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, au transmis, la rândul lor, mesaje pentru francezi.

„Sunt afectată de veştile teribile de la Paris, Catedrala #NotreDame este un simbol al Franţei şi al Europei. Gândurile mele sunt alături de voi, prietenii noştri francezi”, e mesajul pe care Viorica Dăncilă l-a scris, pe Twitter, dar în franceză, după incendiul care a mistuit catedrala din Paris.

Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a avut şi el un mesaj pentru poporul francez. „Gândurile mele sunt îndreptate spre prietenii noştri din #France şi spre întreaga comunitate catolică, profund tulburată în Săptămâna Sfântă. #NotreDame”, a scris, tot pe Twitter şi tot în franceză, liderul social-democrat.

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că este şocant să vadă cum arde Catedrala Notre-Dame, unul dintre reperele Franţei, precizând că „pierderea pe care o suferă Parisul este şi pierderea noastră”. „Este şocant să văd cum arde unul dintre reperele Parisului şi ale Franţei. Iubim Catedrala Notre-Dame mai mult ca niciodată. Pierderea pe care o suferă Parisul este şi pierderea noastră”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, luni, pe Twitter, tot în franceză.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite