Liviu Dragnea nu mai are drept de muncă după interviul prin Skype. Ce făcea fostul preşedinte PSD: „Mai o sudură, mai o reparaţie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea poate rămâne fără o sereie de drepturi în detenţie
Liviu Dragnea poate rămâne fără o sereie de drepturi în detenţie

Liviu Dragnea nu mai are drept de muncă la Penitenciarul Rahova, a anunţat vineri avocata acestuia. Decizia vine după ce fostul preşedinte PSD a acordat un interviu prin Skype fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, interviu difuzat începând de joi, arată digi24.ro.

Conform unor surse, această măsură ar fi numai una tranzitorie pentru că decizia finală va fi luată de Administraţia Naţională a Penitenciarelo în ziua de luni, după finalizarea anchetei interne.

Prima parte a interviul realizat de Anca Alexandrescu a fost difuzată joi. Liviu Dragnea a declarat că este bine, la Rahova, la garaj, unde munceşte zilnic: „Uite, sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparaţie”. „Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”, a precizat el, arată digi24.ro

Fostul preşedinte al PSD a ţinut să acuze forţa politică reprezentată de Klaus Iohannis şi PNL că „a mers în toate campaniile şi când a câştigat a câştigat pe un mesaj anti cineva” şi că încearcă să facă acelaşi lucru şi acum.

În urma difuzării interviului, Administraţia Naţională a Penitenciarelor a anunţat că nu a autorizat realizarea niciunui interviu în spatele gratiilor şi că va face un control la Penitenciarul Rahova, unde este deţinut Liviu Dragnea. 

Problemele fostului preşedinte nu se opresc aici: tot vineri a fost dus cu duba la DNA, unde procurorii i-au comunicat acuzaţiile din dosarul Tel Drum.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite