Liviu Dragnea, în faţa instanţei: „Nu am pus presiune pentru a le menţine pe cele două angajate în funcţii”

Liviu Dragnea, în faţa instanţei: „Nu am pus presiune pentru a le menţine pe cele două angajate în funcţii”

FOTO Mediafax

Şeful PSD, Liviu Dragnea, a spus judecătorilor care îl audiază că nu cunoaştea faptul că cele două angajate ale Direcţiei Pentru protecţia Copilului Teleorman, care erau şi angajate PSD, nu se prezentau la muncă. Dragnea a mai spus că nu a pus presiune pentru a le menţine pe cele două în funcţii şi şi-a susţinut nevinovăţia în faţa magistraţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
„Aşa cum am spus şi la fond, sunt total nevinovat. Nu am avut cunoştinţă că doamna Botorogeanu (Adriana Botorogeanu, n.r.) şi Stoica (Anisia, n.r.) nu ar fi mers la serviciu. Nimeni nu mi-a spus acest lucru. Nu am cerut nimănui, nu am făcut presiuni asupra niciunei persoane pentru a le menţine pe cele două în funcţie”, a spus Dragnea în faţa instanţei.
 
Întrebat dacă a controlat activitatea DGASPC, liderul PSD a spus că nu avea atribuţii în sancţionarea angajaţilor din cadrul Dorectiei. 
 
„Direcţia se află în subordinea Consiliului Judeţean, şi pe cale de consecinţă, directorul se află în subordinea Consiliului Judeţean. Niciun preşedinte de Consiliu Judeţean nu mergea vreodată să controleze instituţiile din subordinea consiliului. Nu am discutat niciodată cu inculpatele Stoica şi Botorogeanu să le spun să se angajeze la Protecţia Copilului şi să lucreze în realitate la sediul PSD”, a spus Dragnea. 
 
Dragnea susţine că nu a avut nicio convorbire cu fosta şefă a Direcţiei Protecţiei Copilului Teleorman, şi a negat orice discuţie cu această cu privire la cele două angajate.
 
„Nu este adevărat că în anul 2008 Alesu Floarea ar fi venit să discute cu mine despre situaţia celor două inculpate, Stoica şi Botorogeanu. Nici în anul 2009. Nu am avut discuţii cu Alesu Floarea despre modificarea organigramei şi înfiinţarea biroului secretariat”, a mai declarat liderul PSD.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: