Litoral: vacanţă de Paşte cu 300 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotelierii şi agenţiile de turism pregătesc oferte tentante pentru atragerea turiştilor pe litoral şi în extrasezon.

„Bulgarii i-au cucerit pe români cu oferte de Paşte care se încadrează în jurul valorii de 80 - 100 de euro. Noi propunem în premieră o ofertă şi mai avantajoasă: minivacanţa de Paşte de trei zile, cu mesele incluse şi cină festivă la 300 de lei la hotelurile de 3 stele, 400 de lei la 4 stele şi 500 de lei la unităţile de cazare clasificate cu 5 stele", a declarat Adrian Voican, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor din Turism (ANAT) Sud Muntenia, la Forumul Naţional de Turism desfăşurat ieri la Mamaia.

Oferta face parte din programul naţional „Vacanţă în ţara mea", lansat odată cu programul „Înscrieri timpurii". „Cei care până la 31 martie îşi fac rezervare pentru vacanţa de vară beneficiază de o reducere de până la 30%", a precizat Corina Martin, preşedintele ANAT.Sezonul turistic va fi deschis oficial la 1 mai.

Oferte şi pentru investitori

Tot ieri, Elena Udrea a anunţat credite preferenţiale şi bani de la Stat pentru investitorii din turism. „Propun să avem o întâlnire cu câteva bănci pentru a stabili parteneriate preferenţiale în dobânzi şi termene. Am reuşit să obţinem o extindere a unei hotărâri de guvern şi cine investeşte minimum 5 milioane de euro în turism primeşte înapoi, de la stat, jumătate din sumă", a precizat ministrul Udrea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite