„Lidera magiei albe din România“, vrăjitoarea Renata, judecată pentru înşelăciune: ardea bani pentru dezlegarea unor blesteme de „Necurat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Vrăjitoarea Renata, care se lăuda că poate să descopere problemele reale ale oamenilor şi că poate rezolva cazurile de dragoste în numai 24 de ore, a fost trimisă în judecată pentru înşelăciune. În schimbul bunăstării promise, ea ar fi păcălit un credul cu 4.000 de lei şi cu 250 de euro. Ţinta vrăjitoarei ar fi fost un imobil de 140.000 de euro pe care voia să pună mâna.

Graţiela Marcu, autointitulată „Lidera magiei albe din România”  sau „Unica vrajitoare autentică Renata”, a fost trimisă în judecată pentru înşelăciune în formă continuată şi în stare de recidivă. „Vrăjitoarea”  este în acest moment după gratii, fiind condamnată într-un alt dosar. În acelaşi dosar, Ghivea Ahmed-Mustafa-Alli, cunoscut ca Levi sau Levică este judecat pentru complicitate la înşelăciune.

Potrivit procurorilor de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, Graţiela Marcu ar fi indus în eroare o persoană căreia i-ar fi spus că este vrăjitoare care practică magia albă şi, prin acte de vrăjitorie, îi va aduce bunăstare şi rezolvarea problemelor personale.

Ulterior, prin simularea unor ritualuri de vrăjitorie care presupuneau comunicarea cu „necuratul” şi arderea unor sume de bani ca plată pentru dezlegarea unor blesteme de „necurat” i-ar fi pretins şi primit de la aceasta, în mai multe ocazii, cu prilejul efectuării ritualurilor de vrăjitorie diferite sume de bani. Este vorba de sumele de 250 euro şi 1000 lei, 1000 lei şi 2000 lei, plus alte sume de bani pe care persoana vătămată le avea asupra sa atunci când mergea la locuinţa vrăjitoarei, prin urmare un total de minim de 4000 lei şi 250 euro. Banii erau daţi sub pretextul că acestea vor fi arse, ca parte a ritualului, în realitate fiind însuşite de inculpat, creând astfel o pagubă în patrimoniul persoanei vătămate de minim 4.000 lei şi 250 euro.

Voia să-i ia un imobil

„În final, inculpatul Marcu Graţiela a determinat persoana vătămată să o împuternicească, printr-o procura autentificată, să încheie acte de dispoziţie cu privire la un imobil apartinand persoanei vatamate. Ulterior, dreptul de proprietate asupra imobilului a fost transmis de inculpată, în calitate de mandatară, printr-un contract de vânzare-cumpărare autentificat, unor rude ale concubinului inculpatei, Ghivea Ahmed-Mustafa-Alli, persoane interpuse inculpatului Marcu Graţiela şi concubinului acesteia, creându-se astfel o pagubă în patrimoniul persoanei vătămate în cuantum de 140.000 euro (valoarea de circulaţie a imobilului)”, acuză procurorii.  

Acest ultim act material de inducere în eroare ar fi fost înlesnit de Ghivea Ahmed-Mustafa-Alli, acuză procurorii. Dosarul a fost trimis la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Se laudă că „aduce spor în casă”

Vrăjitoarea Renata se recomandaă pe interne ca fiind lidera magiei albe din România, unica vrăjitoare autentică, cu har de la Dumnezeu şi mostenit de la bunica sa care a trăit 108 ani. Ea se laudă că rezolvă orice problemă, „dezleagă farmece, cununii legate, aduce spor în casă, în afaceri, împreunează pe cei despartiţi, aduce persoana iubită de peste hotare înapoi, apropie iubit de iubita, lecuieste impotenta, diferite boli de piele (psoriazis), scoate argintul viu, alungă blestemele din casele oamenilor şi aduce fericirea în familiile care se confruntă cu dezbinări şi probleme din vrăjitori sau vrăjitoare”.

„Vrajitoare Renata este apreciata in intreaga lume datorită seriozităţii şi preocupării sale neîncetate faţă de problemele speciale şi importante ale clienţilor ei. Daca credeţi că va părăsit norocul brusc, ca vi se întâmplă lucruri absolut inexplicabile, că sunteţi decepţionat în dragoste, în familie, atunci vă invit să apelaţi cu încredere la dânsa şi sigur nu veţi regreta. D-na Renata reuseste să descopere problemele reale ale oamenilor şi rezolvă cazurile de dragoste în numai 24 de ore”, se arată în prezentarea vrăjitoarei de pe internet.

 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite