Liber de Ziua Bărbatului la Primăria Caracal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Gheorghe Anghel a decis ieri să-i trimită acasă pe toţi bărbaţii angajaţi în instituţie, drept cadou pentru o zi dedicată lor de către un producător de bere.

„Toţi spun la televizor că este «Ziua Bărbatului», aşa că am decis să le dau liber funcţionarilor, pentru că şi femeile au avut de 8 Martie. Orele suplimentare nu le mai pot plăti, sporuri nu mai primesc, măcar atâta să fac pentru ei", a spus edilul.

Singurii doi bărbaţi prezenţi ieri în Primăria Caracal au fost primarul şi juristul. „Am rămas singur pe-aici, însă nu puteam pleca să las treburile nerezolvate, aşa că eu şi domnul primar suntem singurii domni la serviciu'', a spus juristul Gabriel Buletanu.

O colegă de birou nu l-a iertat: „Eu nu înţeleg ce caută colegul nostru aici. Să înţeleg că el nu este bărbat?!", a spus râzând Cristina Hoară, inspector de specialitate în cadrul Primăriei din Caracal.

Prefectul de Olt, Leonid Moisiu, a spus însă că sărbătoarea nu este una legală, ci pur comercială, dar că primarul poate lua o astfel de decizie: „Nu a făcut ceva ilegal, această zi se poate compensa prin ore suplimentare sau prin chemarea angajaţilor la serviciu într-una din zilele de  weekend".

Localnicii din Caracal nu au fost însă la fel de încântaţi de decizia primarului, singura de acest fel din ţară. „Ne place mai mult distracţia şi ce băgăm în gură, decât munca! Liber le trebuia, că au şi muncit mult...", a spus Carmen Compei (65 de ani). 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite