Jurnalişti români la Euronews şi RFI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei jurnalişti români au câştigat stagii de specializare la Euronews şi Radio France International, iar alţi 15, vizite de lucru la importante publicaţii europene, în cadrul programului „Bursele Europene: Jurnalişti în Dialog”.

Jurnaliştii aleşi pentru stagii sunt redactorul-şef adjunct al „Adevărul de Seară" Bogdan Oprea, şi Adrian Gorpin, de la PRO TV Constanţa, care vor face stagiul la Euronews, şi Sorin Mihai Şchiopu, de la Radio Târgu-Mureş, care va face stagiul la Radio France Internationale (RFI).

Gala premianţilor, organizată de reprezentanţa Comisiei Europene în România, Freedom House România şi Bancpost, a cuprins, pe lângă festivitatea de decernare a premiilor, o dezbatere pe tema „România: Reforma Pieţei Muncii din Perspectiva Strategiei Europa 2020".

La dezbatere au luat parte vicepreşedintele Blocului Naţional Sindical, Ovidiu Jurca, directorul general adjunct al Institutului Naţional de Cercetări Economice, prof. dr. Constantin Ciutacu, şi preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germană, Radu Merică. La final a urmat o sesiune deschisă de întrebări şi răspunsuri, iar festivitatea s-a încheiat cu decernarea premiilor „Bursele Europene: Jurnalişti în Dialog". 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite