Ultima imagine cu jurnalista moartă la 26 de ani, cu laptopul în braţe: „Scrisul nu e ceea ce ştiu să fac. E ceea ce sunt“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana Sorescu sau „Diana cu Vanilie“, cum a ajuns cunoscută pe Internet. FOTO pagina de Facebook
Diana Sorescu sau „Diana cu Vanilie“, cum a ajuns cunoscută pe Internet. FOTO pagina de Facebook

Şi-a dorit de mică să scrie. A învăţat să-şi pună în cuvinte speranţele, dezamăgirile, viaţa. Destinul i-a fost frânt brusc de o boală absurdă. Diana Sorescu s-a întors, sâmbătă, la Sinaia. Pentru totdeauna. Prietenii şi cunoscuţii au ţinut să-i transmită câteva gânduri de rămas bun pe Facebook.

Diana Sorescu a fost condusă pe ultimul drum sâmbătă, 9 noiembrie, în oraşul ei natal, Sinaia. Vineri, Răzvan Pascu scria pe pagina sa de Facebook că tânăra se pozase, cu doar câteva zile înainte de a muri, în costum de stewardesă. Fotografiile nu au mai ajuns la ea... „Nu-mi vine să cred. I-am făcut acum o săptămână fotografia asta. Sincere condoleanţe familiei!“, a scris fotograful, Dragoş Asaftei, acesta într-un comentariu.

image

„Şi-a dorit foarte mult să aibă poze îmbrăcată în stewardesă. Însă nu am mai apucat să i le trimitem şi să le vadă.  Ieri am aflat că nu mai este. Şi eu, dar mai ales Andra suntem şocati; nu prea îmi găsesc cuvinte“, scrie Răzvan Pascu. Cauza decesului Dianei Sorescu a fost un edem pulmonar.

Şi-a construit cu migală cariera, pas cu pas. La 26 de ani, a ajuns redactor-şef adjunct la revista „Unica“ şi jurnalismul a fost pasiunea ei încă din copilărie. La poza de profil pe care o afişa pe Facebook scrie următoarele: „Aveam 12 ani când am decis că vreau să devin jurnalist. Scrisul nu e ceea ce ştiu să fac. E ceea ce sunt“. Graţie pasiunii sale pentru înşiruirile de cuvinte a creat şi un blog, Diana cu Vaniliepe care a scris ultimul articol miercuri, pe 23 octombrie.

Diana cu Vanilie avea o scriitură sinceră pe de-a-ntregul. Curată, de-ţi rămânea la suflet, era o plăcerea s-o citeşti. Azi aflu că s-a prăpădit noaptea trecută. Avea 26 de ani. Odihneşte-te în pace, Diana cu Vanilie!“. 

Veronica Soare are şi ea câteva cuvinte despre Diana Sorescu. „Odihneşte-te în pace, Diana cu Vanilie. Noi mai rămânem puţin la joacă. Vorba domnului Vişniec... dacă toate au un început şi un sfârşit înseamnă că vieţile noastre sunt nişte comete, ne vom mai întâlni, cu siguranţă...“.

Pe aceeaşi temă: 

Destin frânt la doar 26 de ani. O jurnalistă din România a murit cu laptopul în braţe, după şapte ani de presă

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite