Judecătorul „bătăuş” de la MasterChef a fost suspendat din magistratură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Judecătorul a fost implicat într-un incident cu doi poliţişti de la Poliţia Autostrăzi
Judecătorul a fost implicat într-un incident cu doi poliţişti de la Poliţia Autostrăzi

Preşedintele Secţiei Penale a Judecătoriei Piteşti, Gabriel Apostol, a fost suspendat, miercuri, din magistratură, până la finalizarea cercetării disciplinare declanşate după un incident în care a fost implicat în luna octombrie a anului trecut. Aşa a decis miercuri Consiliul Superior al Magistraturii.

Magistratul a fost implicat într-un incident care a avut loc în seara zilei de 13 octombrie, într-o benzinărie de pe autostrada A1. Bărbatul a sunat la 112, la ora 22.35, şi a anunţat că a fost lovit cu picioarele şi a fost dat cu capul de gresie de doi poliţişti.

Pe de altă parte, mai mulţi martori la incident spun că judecătorul i-ar fi provocat pe poliţişti, spunându-i fiicei lui: „Uite, tati, Miliţia! Ce, ţi-e frică de jegoşi?“. „Poliţiştii l-au rugat să vorbească mai frumos, apoi l-au rugat să se legitimeze. Când au încercat să-l încătuşeze, l-au culcat la pământ şi el s-a dat cu nasul de gresie singur, intenţionat, după care a început să se şteargă de sânge pe hainele poliţiştilor“.

Secţia pentru judecători a CSM a decis să sesizeze Inspecţia Judiciară în cazul lui Gabriel Apostol, pentru a face verificări privind implicarea acestuia în incidentul din benzinăria de pe A1.

Ulterior, poliţiştii implicaţi în incidentul petrecut în benzinărie au depus plângere penală la Parchetul Curţii de Apel Piteşti împotriva magistratului pentru ultraj contra bunelor moravuri şi sfidarea organelor judiciare.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, poliţiştii fiind acuzaţi, la rândul lor, de către magistrat, de purtare abuzivă.

Din sala de judecată în bucătăria MasterChef

Judecătorul Gabriel Apostol s-a prezentat la ultima ediţie a emisiunii „MasterChef“ pentru a-i demonstra soţiei, de care, în prezent, este despărţit, că poate obţine şorţul. 

Cu această ocazie magistratul a recunoscut că a fost şi este în continuare un copil-problemă. „M-a crescut bunica şi biata femeie trebuia să mă lege de pat pentru a-şi putea face treburile“.

Deşi este renumit ca fiind iute la mânie, Apostol a venit la concurs cu şoricelul Ratatouille din desenul animat preferat al uneia dintre cele două fetiţe ale sale. Întrebat cu ce se ocupă, acesta a ţinut să precizeze că „judecă infractori şi borfaşi, pe care îi bagă la pârnaie“.

Pe aceeaşi temă

VIDEO Un judecător din Argeş spune că a fost bătut de poliţişti. Martorii îl contrazic: „El a început să-i înjure“

Un judecător din Argeş a fost încătuşat de poliţişti într-o cafenea de pe autostradă

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite