Judecătorii cer expertiză psihiatrică pentru Cristian Cioacă. Fostul poliţist spune că totul este o conspiraţie împotriva sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Cioacă a fost trimis de către judecători la psihiatru FOTO Adevărul
Cristian Cioacă a fost trimis de către judecători la psihiatru FOTO Adevărul

Cristian Cioacă, suspectat de ucidere a soţiei sale, Elodia Ghinescu, a fost trimis de către magistraţi la psihiatru. Fostul poliţist îşi ispăşeşte în acest moment mandatul de arestare preventivă, care a fost prelungit cu 30 de zile.

În motivarea dată de Tribunalul Bucureşti , privind decizia de prelungire a mandatului de arestare preventivă, se arată şi câteva consideraţii asupra sănătăţii mintale a suspectului. Astfel, judecătorii au hotărât să-l supună pe Cioacă unei expertize psihiatrice, pentru a se asigura că este „apt să răspundă penal‟.

Cioacă se află în arest preventive din 5 decembrie 2012. Magistraţii au luat decizia de al pune după gratii pe fostul poliţist în ciuda faptului că trupul neînsufleţit al soţiei sale nu a fost descoperit.

Cristian Cioacă este principalul suspect în ancheta privind dispariţia şi uciderea Elodiei Ghinescu, întrucât în apartamentul celor doi şi pe lucrurile fostului poliţist s-au găsit urme de sânge.

Elodia Ghinescu a dispărut în luna septembrie 2007, trupul acesteia nefiind găsind până în ziua de azi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite