Judecător din Cluj-Napoca, surprins la protestul AUR fără mască de protecţie. Ce reacţie a avut magistratul Lucian Buta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Judecătorul Lucian Buta de la Secţia Penală a Judecătoriei Cluj-Napoca, cot la cot cu simpatizanţii AUR. Imagine: Facebook / Ilie Alin Colesa AUR
Judecătorul Lucian Buta de la Secţia Penală a Judecătoriei Cluj-Napoca, cot la cot cu simpatizanţii AUR. Imagine: Facebook / Ilie Alin Colesa AUR

AUR a organizat duminică şi la Cluj Napoca o manifestaţie împotriva obligaţiei de vaccinare, iar printre protestatari a fost surprins şi judecătorul Lucian Buta, de la secţia penală a Judecătoriei Cluj-Napoca. Publicaţia clujust.ro a relatat că judecătorul nu purta masca de protecţie, deşi la manifestaţie s-au adunat zeci de protestatari, membrii şi simpatizanţi AUR.

„Stop dictaturii”, „Libertate”, au scris membrii AUR pe pancartele pe care le-au afişat. Protestul a fost organizat de deputatul AUR din Cluj, Ilie-Alin Colesa, scrie G4Media.ro

În pozele postate de Colesa pe contul său de Facebook apare şi judecătorul Lucian Buta. Din imagine se poate observa că acesta nu poartă masca de protecţie, scrie clujust.ro. Judecătorul nu s-a ferit să arate că participă la protest, având în mâini o foaie pe care scrie „Corpul meu, alegerea mea. Nu obligativităţii vaccinării!”.

„Exemplu de nerespectare a regulilor impuse de autoritati oferit de judecatorul clujean Lucian Buta”, a reacţionat o persoană care a văzut imaginea, conform clujust.ro.

Surse judiciare au relatat că, în general, judecătorul nu poartă mască pe stradă şi că în instanţă o poartă necorespunzător, adică sub nas.

Contactat de Clujust.ro, judecătorul Lucian Buta a transmis că nu doreşte să exprime o poziţie cu privire la protest, prezenţa lui acolo fiind suficientă.

judecator lucian buta AUR
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite