Judecătoarea Julieta Larisa Dragomir reţinută de procurorii DNA când lua mită 2.300 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoarea Julieta Larisa Dragomir din cadrul Judecătoriei Cornetu, judeţul Ilfov, a fost reţinută joi, pentru 24 de ore, de procurorii DNA, după ce a fost prinsă în timp ce primea mită pentru a da o soluţie favorabilă.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, citat de Mediafax, Larisa Julieta Dragomir este cercetată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru luare de mită, în formă continuată.

Alături de judecătoare, a mai fost reţinut Marin Nicolae, cercetat pentru complicitate la dare de mită şi luare de mită, ambele în formă continuată.  Cei doi urmează să fie prezentaţi Curţii de Apel Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Din Ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori a rezultat că, în 27 aprilie şi 5 mai, inculpata Larisa Dragomir, în calitate de judecător, a pretins şi primit de la o persoană denunţătoare, prin intermediul inculpatului Marin Nicolae, sumele de 1.000 de lei şi 2.300 de euro, în scopul pronunţării unei sentinţe favorabile în dosarele pe care denunţătoarea le avea spre soluţionare pe rolul Judecătoriei Cornetu - Secţia civilă.

Cei doi inculpaţi au fost prinşi joi în flagrant de procurori imediat după ce au primit de la denunţătoare suma de 2.300 de euro. Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat joi reţinerea şi arestarea preventivă a inculpatei Julieta Larisa Dragomir.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite