Judecătoarea acuzată că sprijinea mafia imobiliară este la mâna preşedintelui Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Garsoniera insalubră în care locuieşte Magdalena Kohuth, o miză importantă pentru rechinii imobiliari
Garsoniera insalubră în care locuieşte Magdalena Kohuth, o miză importantă pentru rechinii imobiliari

Consiliul superior al Magistraturii a decis excluderea din magistratură a judecătoarei Florica Mihalcea, iar acum cere preşedintelui Traian Băsescu să semneze eliberarea din funcţie. Aceasta este acuzată că, prin hotărârile pe care le-a dat, a favorizat membri ai mafiei imobiliare.

“În şedinţa din data de 1 iunie 2012, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât transmiterea către Preşedintele României a propunerii de eliberare din funcţia de judecător a doamnei Mihalcea Florica, de la Judecătoria Răcari, ca urmare a excluderii din magistratură”, se arată într-un comunicat al CSM

Reamintim că prin Hotărârea nr. 113/15.02.2012, Secţia pentru judecători a dispus suspendarea din funcţia de judecător a doamnei Mihalcea Florica, începând cu data de 10.02.2012, ca urmare a punerii în mişcare a acţiunii penale împotriva sa. Prin Hotărârea nr.12 J/19.10.2011, Secţia pentru judecători a aplicat doamnei judecător Mihalcea Florica sancţiunea disciplinară a excluderii din magistratură, pentru săvârşirea de abateri disciplinare.

Citiţi mai jos povestea unei pensionare care a dus la demascarea mafiei imobiliare şi a judecătoarei Florica Mihalcea:

Băbuţa care a aruncat în aer mafia imobiliară

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite