Jandarmeria cere ajutorul cetăţenilor pentru identificarea celor care au furat o armă de foc de la jandarmeriţa bătută în Piaţa Victoriei VIDEO

Jandarmeria cere
ajutorul cetăţenilor pentru identificarea celor care au furat o armă de foc
de la jandarmeriţa bătută în Piaţa Victoriei VIDEO

FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Structuri ale MAI au fost mobilizate pentru identificarea persoanelor care au furat arma jandarmeriţei bătute în Piaţa Victoriei. MAI face apel la toţi cetăţenii care au informaţii referitoare la acest incident sau la făptaşi, să anunţe Poliţia Română. Iniţial, Jandarmeria vorbea despre două arme care ar fi fost furate.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Jandarmeria a anunţat sâmbătă dimineaţă că este vorba de o singură armă furată, cea a jandarmeriţei bătute.

***

Doi jandarmi, între care o femeie, au fost prinşi la un moment dat între protestatarii violenţi, care au început să îi lovească.

 În timpul agitaţiei, armele celor doi au fost sustrase de oameni. Poliţia analizează imaginile care surprind momentul respectiv pentru identificarea acelor persoane.

Cei doi jandarmi au fost scoşi de mai mulţi manifestanţi paşnici, care au făcut scut uman în jurul celor doi şi i-au escortat până la un grup de jandarmi, care nu au intervenit pentru a-şi salva colegii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: