Jandarmeria face apel la protestatarii paşnici să se retragă din primele rânduri pentru că fac scut pentru cei din spate care aruncă obiecte contondente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmeria îndeamnă protestatarii paşnici din Piaţa Victoriei din Bucureşti, aşezaţi în faţa cordonului de jandarmi, să se retragă, deoarece manifestanţii din spatele lor aruncă obiecte contondente, folosindu-i drept scut.

UPDATE 20.25 O manifestare violentă a dus la folosirea tunului de apă de către jandarmi, dar şi a gazelor lacrimogene.

Manifestanţii au smuls gardurile de fier şi le-au aruncat spre forţele de ordine. Se aud petarde, iar lumea huiduie.

Între protestatari şi Guvern scutierii sunt organizaţi pe 4 rânduri. 

Facem apel la oamenii care protestează paşnic să se retragă din primele rânduri, din zona de contact cu jandarmii. Cei care comit violenţe aruncă din spatele lor cu obiecte contondente, sticle şi bucăţi din asfalt. Agresorii îi folosesc astfel ca scut de protecţie pentru a putea să continue violenţele fără să poată fi extraşi de jandarmi. Vă rugăm să înţelegeţi apelul nostru pentru a nu risca să fiţi răniţi“, transmite, vineri seara, Jandarmeria Bucureşti.

Reprezentanţii Jandarmeriei fac apel, de asemenea, şi la femei şi copii să se retragă în zone ferite de violenţe sau să părăsească Piaţa Victoriei.

Momentan, jandarmii s-au retras câţiva metri, mărind spaţiul de desfăşurare al protestului, unde se află deja peste 30.000 de oameni.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite