Iurie Darie a murit după un lung şir de chinuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vestea morţii lui Iurie Darie a îndoliat lumea teatrului şi a filmului românesc, însă este ştiut faptul că a survenit în urma multor luni de suferință.

Actorul Iurie Darie, în vârstă de 83 de ani, a decedat în noaptea de vineri spre sâmbătă la spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti.

Anul acesta, Iurie Darie a fost operat pe creier, în data de 21 mai. Anterior, suferise un accident vascular. Actorul a fost supus unei intervenţii chirugicale, la data de 16 iunie, din cauză că i s-a înfundat tubul de dren instalat la operaţia din 21 mai. La 17 iunie, medicii au anunţat că actorul se afla într-o stare gravă, deoarece suferise şi un accident vascular cerebral.

Actorul a ajuns la Spitalul Universitar din Bucureşti,după ce a acuzat dureri în piept şi probleme respiratorii. Potrivit medicilor, actorul a suferit o complicaţie postoperatorie, acumulând în continuare lichid la creier, scrie Mediafax.

Iurie Darie a stat conectat la aparate mult timp, s-a aflat o perioadă în comă indusă, iar starea sa de sănătate a început să se deterioreze tot mai mult. Vineri seară, actorul a încetat din viaţă.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite