Irina Tănase, sonet de dragoste pentru Dragnea. „Şi te iubesc cu zilnică iubire/Şi slobod, cum te lupţi pentru dreptate / Curat, aşa cum fugi de linguşire“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irina Tănase, iubita fostului preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, a postat luni, pe contul de Instagram, o poezie de dragoste, a autoarei britanice Elizabeth Barrett Browning. Dragnea împlineşte astăzi 57 de ani, iar în ultimele cinci luni s-a aflat în spatele gratiilor, în penitenciarul Rahova.

Irina Tănase a postat în trecut o serie de fotografii pe contul de Instagram, atât de la deplasările oficiale în care l-a însoţit pe Liviu Dragnea, înainte ca acesta să fie încarcerat, cât şi din vacanţele petrecute împreună.

Directorul penitenciarului Rahova i-a refuzat vineri cererea fostului preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, de a beneficia de o permisie astăzi cu ocazia zilei sale de naştere, când împlineşte 57 de ani. Deşi fusese aprobată iniţial de către comisia penitenciarului, permisia a fost refuzată la scurt timp după ce informaţia a ajuns în presă.

„Cum te iubesc? Să-ncerc o-nşiruire.

Adânc şi larg şi-nalt, atât cât poate

Atinge al meu suflet când străbate

Spre graţie, spre tot, spre nesfârşire.

Şi te iubesc cu zilnică iubire,

În paşnic fel, în zori, pe scăpătate –

Şi slobod, cum te lupţi pentru dreptate,

Curat, aşa cum fugi de linguşire.

Şi te iubesc cu patimă avută

În vechi dureri şi cu credinţa care

Părea, cu sfinţi copilareşti, pierdută.

Şi te iubesc cu zâmbet, plâns, suflare,

Cu viaţa mea! – şi Domnul de-mi ajută

Te voi iubi în moarte şi mai tare”.

Imagine indisponibilă
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite