Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, audiată la DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Tănase, Liviu Dragnea FOTO Inquam Photos / Octav Ganea / Arhivă
Irina Tănase, Liviu Dragnea FOTO Inquam Photos / Octav Ganea / Arhivă

Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, a mers vineri dimineaţă la DNA. Potrivit unor surse judiciare, fosta iubită a politicianului a fost martor într-un dosar aflat pe rolul DNA, altul decât Tel Drum.

La finalul anului 2020, Irina Tănase a fost audiată în dosarul Tel Drum, în care e anchetat Liviu Dragnea. 

„Am fost citată în calitate de martor în dosarul Tel Drum. Nu ştiu ce a vrut să afle de la mine, nu am dat declaraţii, cred că a vrut dânsa să ne cunoaştem. Există un articol în Codul de Procedură Penală care îmi permite să nu dau declaraţii. Acolo e vorba de fapte de când aveam eu 8 ani”, a spus Irina Tănase la acel moment.

Potrivit unor informaţii din spoaţiul public, fostul preşedinte PSD mai este vizat într-un dosar al DNA privid deplasări în străinătate pe banii PSD. 

La finalul anului trecut, în spaţiul public au apărut informaţii că Liviu Dragnea (59 de ani) şi Irina Tănase (28 de ani) s-au despărţit.

La acel moment, fostul lider PSD a transmis pe Facebook că viaţa personală trebuie să rămână privată, argumentând că nu va vorbi public despre alegerile sale personale, însă a dat asigurări că întotdeauna ia decizii „spre mai bine”. Zvonurile au fost însă negate într-o primă reacţie de Irina Tănase.

 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite