Camelia Potec, implicată într-un accident rutier din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina Cameliei Potec. FOTO Adevărul
Maşina Cameliei Potec. FOTO Adevărul

Campioana olimpică la nataţie, Camelia Potec, a fost implicată duminică după-amiază într-un accident rutier care s-a petrecut pe Calea Floreasca din Bucureşti. Potrivit primelor informaţii, un scuter ar fi intrat în maşina condusă de Potec, care voia să iasă de pe o stradă adiacentă Căii Floreasca. Şoferul scuterului a fost transportat la Spitalul de Urgenţă.

UPDATE 18.34: Ioana Stancu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Bucureşti a declarat că pe numele Cameliei Potec „ se va întocmi dosar de urmărire penală pentru vătămare corporală din culpă, conform articolului 184 din Codul Penal”.

UPDATE 17.20: Autorismul Cameliei Potec, campioană 

olimpică la nataţie, a fost lovit uşor, duminică, de un scuter în timp ce aştepta la o intersecţie din cartierul bucureştean Floreasca, pentru a acorda prioritate.

La accident a asistat şi omul de afaceri Ion Ţiriac, aflat în maşina din spatele autoturismului Cameliei Potec.

Ion Tiriac FOTO Adevărul

„Eu eram în maşina din spate, am văzut că în faţă este maşina doamnei Camelia Potec. Ea stătea pe loc ca să acorde prioritate şi un scuter a intrat în ea. Am văzut, ne-am dat jos, cum era şi normal, ca să ne asigurăm că nu este ceva grav. Am văzut că şoferul scuterului nu are răni grave. În scurt timp, la faţa locului a venit şi poliţia care a luat măsurători. Doamna Potec este în regulă, iar tânărul de pe scuter, din câte ştiu, a fost transportat pentru verificări la spital", a declarat Ion Ţiriac (foto dreapta) după accident.

Duminică după-amiaza, un scuter aparţinând unei pizzerii s-a tamponat de maşina lui Potec. La locul accidentului, potrivit procedurii, a venit Poliţia, care a făcut măsurători şi a vorbit cu martori. Între timp, conducătorul scuterului a fost dus la spital pentru investigaţii de rutină, medicii spunând că nu a fost rănit grav.

UPDATE 16.40 „Starea tânărului, în vârstă de 21 de ani, este una destul de bună, el a suferit doar răni uşoare. La volan maşinii era Camelia Potec, ea a fost testatată cu aparatul etilotest însă rezultatul a fost negativ. În zilele următoare Camelia Potec va fi audiată”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere.

De asemenea, Ioana Stancu a menţionat că şoferul scuterului avea carnet de conducere.

UPDATE 16.25 „Este vorba de un impact ce s-a produs între un autoturism marca Mercedes a cărui conducator a ajuns la spital, la volan se afla o persoana publica, la fata locului a fost demarată o anchetă. Da într-adevăr accidentul s-a produs la o intersecţie pe Calea Floreasca pe una dintre străduţe. În cadrul anchetei se indentifică martorii şi cei implicaţi în accident pentru ancheta de la faţa locului”, a declarat purtătorul de cuvât al Poliţiei Rutiere Bucureşti, Ioan Stancu.

„Pacientul este conştient, cooperează. Nu este nici un fel de problemă şi şi-a exprimat acordul în scris să nu se dea mai multe detalii despre el”, au declarat surse din cadrul Spitalului de Urgenţă Floreasca.

Conducătorului scuterului a fost transportat la spital FOTO Dorin Costanda

accident camelia potec
Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite