Iohannis a semnat decretul pentru încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Cătălin Ioniţă din MAI

Iohannis a semnat decretul pentru încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Cătălin Ioniţă din MAI

Preşedintele l-a eliberat din funcţie pe chestorul Cătălin Ioniţă

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Cătălin Ioniţă din Ministerul Afacerilor Interne.

Ştiri pe aceeaşi temă

În 26 august, MAI anunţa că acesta a fost eliberat din funcţia de şef al Direcţiei Generale Anticorupţie, întrucât nu mai deţinea autorizaţia de acces la informaţii clasificate din partea Oficiului Registrul Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat, necesară exercitării funcţiei.
 
Administraţia Prezidenţială a anunţat, vineri, că preşedintele Klaus Iohannis a semnat ”decretul privind încetarea raporturilor de serviciu ale domnului chestor principal de poliţie Ioniţă Alexandru-Cătălin din Ministerul Afacerilor Interne”.
 
În 26 august, directorul general al Direcţiei Generale Anticorupţie din MAI Cătălin Ioniţă a fost eliberat din funcţie, întrucât nu mai deţinea autorizaţia de acces la informaţii clasificate din partea Oficiului Registrul Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat, necesară exercitării funcţiei.
 
”Directorul general al Direcţiei Generale Anticorupţie a fost eliberat din funcţie, întrucât nu mai deţine autorizaţia de acces la informaţii clasificate din partea Oficiului Registrul Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat, necesară exercitării funcţiei. În prezent, ofiţerul este pus la dispoziţia Ministerului Afacerilor Interne în vederea stabilirii altor atribuţii profesionale”, anunţa atunci MAI.
 
Conducerea Direcţiei Generale Anticorupţie este asigurată, conform atribuţiilor din fişa postului, de către adjuncţii acestei structuri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările