Ioana Vîntu i-a dus tatălui său costum pentru recurs

Fiica omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, Ioana Vîntu, i-a dus tatălui său, aflat în arestul Poliţiei Capitalei, un costum pe care acesta îl va îmbrăca mâine la Curtea de Apel Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

De asemenea, Ioana i-a dus tatălui său mâncare, întrucât omul de afaceri a refuzat hrana servită în arest. Ioana Vîntu se afla, împreună cu copilul său în vârstă de un an, la vila omului de afaceri în momentul în care mascaţii au descins pentru percheziţii.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti vor judeca mâine recursul lui Sorin Ovidiu Vîntu şi a presupuşilor săi complici la săvârşirea infracţiunii de favorizare a infractorului. Vîntu, şoferul său, Alexandru Stoian, şi omul de afaceri Octavian Ţurcan au fost arestaţi preventiv, săptămâna trecută.

Sorin Ovidiu Vîntu este acuzat că l-ar fi întreţinut în Indonezia pe fugarul Nicolae Popa, dispărut din România, în anul 2000, imediat după prăbuşirea Fondului Naţional de Investiţii.

Casa lui Vântu de 700 de mii de euro din Bacău, uitată în paragină

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările