Ioan Oltean, audiat la DNA

Ioan Oltean, audiat la DNA

Ioan oltean

Ioan Oltean este audiat joi la DNA într-un din dosarele ANRP mai vechi. El s-a declarat nevinovat şi a susţinut că aşteaptă să vadă ce vor face procurorii cu acest dosar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este vorba despre unul dintre dosarele ANRP care a fost restituit definitiv de ÎCCJ, în 2017, la DNA. În acest dosar, Ioan Oltean era acuzat alături de Crinuţa Dumitrean, fost preşedinte al ANRP, de acordarea unor despăgubiri supraevaluate pentru un teren, prejudiciul fiind de aproape 100 de milioane de lei.

Fostul lider PNL Ioan Oltean a declarat joi, la sediul DNA, că nu a fost niciodată în Chitila aşa că nu avea cum să primească banii pentru care este acuzat într-un dosar din 2015.

„Nu am fost niciodata in Chitila, ori daca nu ai fost, nu ai cum sa primesti bani. Acolo e vorba de mine, nu de un sofer. Cu stiinta mea nimeni nu a calcat acolo. Astept fie clasare fie ca instanta sa se pronunte corect asupra acestui dosar. Sunt nevinovat”, a spus Ioan Oltean, joi, la DNA.

Fostul politician liberal a fost acuzat în 2015 că a primit 600.000 de euro, într-o biserică, de la omul de afaceri Mihai Rotaru, pentru a interveni la Crinuţa Dumitrean să fie aprobată în comisia ANRP cererea omului de afaceri de acordare a unei despăgubiri de aproape 109 milioane de lei, pentru un teren în Piteşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: