Ioan Clămparu se află pe lista celor mai căutaţi suspecţi de către Interpol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interpolul a făcut publice fotografiile unora dintre cei mai căutaţi infractori din lume, care s-ar ascunde în Marea Britanie, iar printre ei figurează şi românul Ioan Clămparu, dat în urmărire internaţională de poliţia română, relatează Daily Mail.

Interpolul a făcut publice fotografiile a şase dintre cei 26 de suspecţi, ca parte a operaţiunii Infra-Red, menită să îi depisteze pe cei căutaţi pentru infracţiuni ce variază de la viol la fraudă.

Potrivit Interpol, Ioan Clămparu, 41 de ani ani, este căutat de autorităţile române pentru constituirea unei reţele de trafic de persoane, care a obligat peste 100 de femei să se prostitueze în Spania. Poliţia crede că el are contacte la cluburi de noapte şi hoteluri din Marea Britanie şi Irlanda.

Printre persoanele căutate prin Interpol în Marea Britanie se mai află un sud-african, căutat pentru fraudă, un irlandez, căutat pentru crimă, şi un polonez, de asemenea căutat pentru crimă.

De asemenea, un britanic de 40 de ani este căutat în SUA pentru că a abuzat doi adolescenţi pe care i-a întâlnit pe site-uri de socializare, iar o femeie este căutată de SUA pentru că ar ascunde un lider mafiot, care a ordonat 19 asasinate în anii '70 şi '80.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite