Ioan Becali nu va fi eliberat condiţionat, a decis Tribunalul Ilfov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Ioan Becali nu va fi eliberat condiţionat. Decizia a fost luată de magistraţii Tribunalului Ilfov, care au respins miercuri contestaţia acestuia. Becali execută o pedeapsă de şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul „Transferurilor”.

În februarie, cererea de eliberare condiţionată formulată Ioan Becali a fost respinsă de Judecătoria Sectorului 4 însă omul de afaceri a contestat decizia la Tribunalul Ilfov, unde magistraţii au hotărât să menţină dispoziţiile primei instanţe.

Ioan Becali a fost condamnat pe 4 martie 2014 la 6 ani şi patru luni de închisoare în dosarul „Transferurilor”, din care a executat aproape un an şi opt luni. El se află în Penitenciarul Poarta Albă, din judeţul Constanţa, încă din aprilie 2014. Aceeaşi sentinţă a primit-o şi Cristi Borcea. 

Ceilalţi condamnaţi din dosarul „Transferurilor”

Victor Becali a primit o pedeapsă de patru ani şi opt luni, George Copos trei ani şi opt luni, Mihai Stoica trei ani şi şase luni, Gheorghe Popescu trei ani, o lună şi zece zile, Jean Pădureanu şi Gheorghe Neţoiu trei ani şi patru luni.

Până în prezent, patru condamnaţi din acest dosar au fost eliberaţi condiţionat din închisoare Jean Pădureanu, George Copos, Gheorghe Neţoiu, Gheorghe Popescu şi Mihai Stoica.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite