Intervenţia salvatoare a poliţiştilor de la Rutieră la aterizarea elicopterului militar în Capitală: „Am reuşit să intervenim la timp, cât să evităm o catastrofă” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conform oficialilor Poliţiei Rutiere, trei maşini au fost avariate de cei doi stâlpi de iluminat doborâţi la aterizarea elicopterului FOTO PAPPICS
Conform oficialilor Poliţiei Rutiere, trei maşini au fost avariate de cei doi stâlpi de iluminat doborâţi la aterizarea elicopterului FOTO PAPPICS

Intervenţia promptă a echipajului de la Poliţia Rutieră care a intervenit, joi, în intersecţia din Capitală unde un elicopter militar a trebuit să aterizeze de urgenţă, a permis evitarea unei catastrofe, a afirmat Ion Adrian, poliţist în cadrul Brigăzii Rutiere de 5 ani.

„Astăzi, în jurul orei 10:00, mă aflam în timpul programului când deodată am auzit o zdruncinătură, un zgomot puternic, în faţa noastră era un elicopter, care se chinuia oarecum să aterizeze, moment în care eu împreună cu colegii mei am reuşit să intervenim la timp, cât să evităm o catastrofă, fapt pentru care mă bucur că am  fost oamenii potriviţi la locul potrivit”,a declarat agentul de poliţie Ion Adrian.

Întrebat de jurnalişti cum au intervenit, poliţistul a declarat: 

„Am observat că are o problemă şi ne-am dat seama că trebuie să intervenim.(...) Am oprit toate maşinile din intersecţia respectivă, ne-am mobilizat şi am strâns şi alţi colegi, - de aşa natură încât să poată să aterizeze. (...) Am asigurat în jurul elicopterului zona ca să nu intre nici o maşină în contact cu elicopterul”, a afirmat agentul de poliţie Ion Adrian.

„Având în vedere că elicopterul era undeva la 20 m deasupra noastră, ne-a luat prin surprindere, a fost o chestie spontană şi cred că toate maşinile au simţit şi ceilalţi conducători că au început să se mişte maşinile. Oarecum am avut şi noroc pentru că a fost sincronizarea perfectă, celelalte maşini erau oprite la semafor şi încă nu erau pe viraj anumite maşini care să intre în contact cu elicopterul. Mă bucur că am putut interveni”, a conchis acesta.

Peste zece echipaje de poliţie s-au deplasat în zona incidentului, traficul pe mai multe artere fiind complet blocat.

Conform oficialilor Poliţiei Rutiere, trei maşini au fost avariate de cei doi stâlpi de iluminat doborâţi la aterizarea elicopterului.

Poliţiştii au fost felicitaţi pentru intervenţia lor de reprezentanţii Poliţiei Române şi ai Ministerul Afacerilor Interne.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite