Instanţa supremă a revocat controlul judiciar în cazul lui Ludovic Orban, decizia nu este definitivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a revocat, miercuri, măsura controlului judiciar în cazul deputatului Ludovic Orban, trimis în judecată în dosarul în care procurorii DNA îl acuză că a cerut unui om de afaceri 50.000 de euro pentru campania sa electorală la Primăria Capitalei. Decizia ICCJ nu este definitivă.

  " În baza art. 348 alin. 2 raportat la art. 207 alin. 2 şi 5 Cod procedură penală, revocă măsura preventivă a controlului judiciar dispusă faţă de inculpatul Orban Ludovic (...) prin Ordonanţa nr. 196/P/2016 din data de 11 aprilie 2016 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie -Secţia de Combatere a Corupţiei", se arată în decizia instanţei.
 
Sentinţa poate fi atacată în termen de 48 de ore.
 
"Onorariul parţial cuvenit apărătorului desemnat din oficiu pentru inculpatul Orban Ludovic, până la prezentarea apărătorului ales, în sumă de 35 lei, se plăteşte din fondul Ministerului Justiţiei", mai scrie în decizia ICCJ.
 
Deputatul Ludovic Orban a fost trimis în judecată, marţi, fiind acuzat de folosire a influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite