Incendiu în Clubul Colectiv: Persoanele dispărute sau despre care se caută informaţii în urma tragediei

Incendiu
în Clubul Colectiv: Persoanele dispărute sau despre care
se caută informaţii în urma tragediei

FOTO Sever Gheorghe

La mai bine de 30 de ore de la tragedia din clubul Colectiv din Capitală, o parte dintre persoanele rănite grav rămân neidentificate.. În acelaşi timp, despre altele se caută informaţii referitoare la rude sau cunoştinţe.

IMPORTANT: În cazul în care doriţi adăugarea unei persoane pe această listă, ne puteţi contacta la această adresă de Facebook, sau la numărul de telefon 0724446749.

Incendiu în Clubul Colectiv – Persoane dispărute

UPDATE 10.20 Din păcate, atât Claudiu Petre, cât şi Andrei-Petru Bucă au fost printre ultimele persoane decedate identificate de către INML în această dimineaţă. Transmitem, pe această cale, condoleanţe familiilor şi apropiaţilor celor doi. Lista va rămâne deschisă în eventualitatea în care apar alte persoane cu situaţie necunoscută.

Claudiu Petre

 Andrei-Petru Bucă 

Incendiu Colectiv – Persoane despre care se caută informaţii

Popescu Florin-Cristian

Popescu Florin-Cristian era angajat pe post de bodyguard al Clubului Colectiv, şi a fost identificat drept una dintre victimele tragediei, fiind acum internat în stare gravă la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului SRI. Un anunţ postat pe pagina de Facebook România Online informează despre faptul că sunt căutate rude sau prieteni apropiaţi ai acestuia. Oricine îl cunoaşte este rugat să contacteze această pagină de Facebook.

 

Apel umanitar! Prietenul nostru drag nostru Popescu Florin Cristian, fiul asistentei Bibi Iordanescu, bodyguard la Clubul Colectiv, este una dintre victimile teribilului incendiu. Din păcate părinţii au decedat si nu cunoaştem nicio ruda sau un prieten apropriat. 
Este internat in stare foarte gravă la Spitalul SRI-ului.( Terapie Intensiva).
Va rugam frumos sa ne ajutaţi cu distribuirea Acestui mesaj, doar dacă suntem mai mulţi mesajul este văzut si reuşit sa informam in timp corespunzător familia.
Ajutaţi-ne sa il salvam!
Va mulţumim, bloc M2 Moldoviţa, Berceni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: