UPDATE Peste 100 de pompieri încearcă să stingă un incendiu violent, izbucnit la un depozit de deşeuri din Ştefăneştii de Jos. Trei persoane, rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe autospeciale intervin pentru stingerea incendiului FOTO Arhivă Adevărul
Mai multe autospeciale intervin pentru stingerea incendiului FOTO Arhivă Adevărul

Un incendiu violent a izbucnit joi după-amiază la un depozit de deşeuri menajere din comuna ilfoveană Ştefăneştii de Jos, existând riscul de propagare a focului la alte două incinte. La faţa locului sunt 15 autopeciale de stingere.

UPDATE Peste 100 de pompieri încearcă să stingă incendiul din Ştefăneşti, izbucnit acum aproape două ore. Potrivit ISU Ilfov, trei persoane au fost rănite. Este vorba de doi pompieri, unul dintre ei s-a intoxicat cu fum, dar a reuşit să îşi reia activitatea la scurt timp după ce i s-a administrat oxigen. Un alt pompier a făcut entorsă şi a beneficiat de asistenţă medicală. De asemenea, un localnic s-a intoxicat, la rândul său, cu fum.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, incendiul a fost semnalat la 112 în jurul orei 16.15. „Nu sunt victime, însă incendiul se manifestă violent", au mai spus sursele citate.

Pompierii intervin cu 15 autospeciale de stingere, la faţa locului fiind şi echipaje de prim ajutor şi descarcerare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite