Incendiu puternic în cartierul Rahova din Bucureşti: arde un bloc în curs de reabilitare. Circulaţia e restricţionată FOTO & VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un incendiu are loc într-un bloc în curs de reabilitare termică, pe Calea Rahovei 325.
Un incendiu are loc într-un bloc în curs de reabilitare termică, pe Calea Rahovei 325.

Un incendiu a izbucnit la un bloc cu 10 etaje în curs de reabilitare termică, din cartierul Rahova din Bucureşti. Potrivit pompierilor, în acest moment ard două laturi ale blocului din Calea Rahovei 325. Circulaţia este restricţionată.

UPDATE Incendiul este localizat.

GALERIE FOTO

Resurse angrenate:

20 autospeciale de stingere

3 autoscări

5 SMURD

2 maşini descarcerare

UPDATE Doi pompieri au fost transportaţi la spital după ce s-au intoxicat cu fum. Salvatorii sunt conştienţi.

UPDATE În total 38 de locatari au fost evacuati. Şapte dintre aceştia au primit îngrijiri medicale. 

„În acelaşi timp, un politist local cu tăiatura la nivelul unui brat, constient, a primit ingrijiri la fata locului. Acesta nu necesita transport la spital”, anunţă salvatorii.

UPDATE Unui pompier cu usoara expunere la fum i se acorda primul ajutor in ambulanta SMURD. Acesta este constient, anunţă autorităţile.

UPDATE: Trei persoane au fost momentan expuse la fum. Un bărbat de 65 de ani care refuză transportul la spital, o femeie de 84 de ani, transportată la Spitalul Universitar şi o fetiţă de 10 ani, a cărei părinţi refuză să meargă la spital pentru investigaţii.

UPDATE: La faţa locului intervin poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în vederea facilitării accesului pompierilor în zona respectivă, precum şi pentru fluidizarea traficului rutier. 

Astfel, sunt aplicate restricţii pe Calea Rahovei, dinspre Str. Buzoieni către Str. Mihail Sebastian.

Focul ar fi izbucnit ]n jurul orei 11.00, de la un nivel inferior, etajul 2 sau 3, declară autorităţile.

La faţa locului acţionează 10 autospeciale de stingere şi 3 autoscări. Pe latura din spate, incendiul se manifestă pe toată faţada blocului. 

Au fost constituite echipe de salvare pentru evacuarea locatarilor. Momentan nu au fost găsite victime, spun autorităţile.

Incendiu în cartierul Rahova
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite