Incendiu la penitenciarul Rahova, unde e închis Liviu Dragnea. Cinci persoane au fost internate

Incendiu la penitenciarul Rahova, unde e închis Liviu Dragnea. Cinci persoane au fost internate

Foto Just.ro / Arhiva

Panică la Peniteciarul Rahova, unde e închis şi fostul şef PSD, Liviu Dragnea. Un incendiu a izbucnit în zona de spital a închisorii, iar trei persoane au fost afectate de fum şi vor ajunge la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cinci persoane au fost transportate la Spitalul Floreasca: patru gardieni - trei bărbaţi şi o femeie - şi un deţinut. În continuare sunt degajări de fum pe etajul al treilea al închisorii, conform digi24.ro
 
Deocamdată nu se ştie dacă este vorba despre un accident sau o tentativă de revoltă a deţinuţilor. Potrivit unor informaţii, câţiva deţinuţi ar fi dat foc unor saltele. 

Angajaţii penitenciarului au cerut ajutorul pompierilor după ce focul a căpătat amploare. Până la această oră nu a fost raportată nicio victimă. Intervenţia pompierilor s-a încheiat.  
Poliţiştii care s-a deplasat la Penitenciarul Rahova au deschis o anchetă în acest caz şi urmează să afle cauza exactă care a dus la provocarea incendiului.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: