UPDATE Incendiul de la groapa de gunoi Glina a fost localizat, însă mai există focare ce trebuie stinse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiul izbucnit  la groapa de gunoi de la Glina şi a cuprins o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi a fost localizat, potrivit News.ro. Zona este acoperită de fum. Pompierii intervin cu opt autospeciale pentru stingerea focului.

UPDATE Incendiul Iizbucnit duminică după amiază  la groapa de gunoi Glina a fost localizat, însă mai există focare ce trebuie stinse. Zona este acoperită de fum, potrivit News.ro

"Incendiul a cuprins toată groapa, împrejurul gropii, dar şi pereţii acesteia. La faţa locului, s-au deplasat opt autospeciale ISU, iar de la Primăria Glina au fost trimise două buldoexcavatoare", a spus Daniel Vasile.

El a precizat că, în urma incendiului, a fost sesizată Garda de Mediu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, incendiul a izbucnit într-un spaţiu special amenajat de la groapa de gunoi Glina, neexistând pericolul ca focul să se extindă către locuinţele din zonă.

Flăcările au cuprins o suprafaţă de aproximativ 5.000 de metri pătraţi, iar pompierii au trimis progresiv mai multe autospeciale, în prezent intervenind cu opt maşini de stingere.

În urma incendiului, nu sunt persoane rănite, au mai precizat reprezentanţii ISU Bucureşti - Ilfov.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite