Incendiu la o fabrică din Odorheiu Secuiesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

30 de pompieri au intervenit cu patru autospeciale pentru a stinge un incendiu izbucnit vineri seară la o fabrică de uşi din lemn din localitatea harghiteană Odorheiu Secuiesc, transmite Mediafax.

Şeful Centrului Operaţional al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Harghita, Ovidiu Dudu, a declarat că incendiul a izbucnit în jurul orei 20.30 la acoperişul fostei fabrici de jucării din municipiul Odorheiu Secuiesc, unde în prezent se fac uşi din lemn. Focul a fost observat de paznicul unităţii, care a sunat la 112.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplastat pompierii militari de la Detaşamentul Odorheiu Secuiesc, cu patru autospeciale, în sprijinul acestora fiind solicitat şi Serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă din comuna Lupeni, cu încă o autospecială. La momentul sosirii acestora, acoperişul fabricii ardea pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, iar tubulatura sistemului de ventilaţie şi instalaţia electrică fuseseră deja afectate de căldura emanată de flăcări.

„Incendiul a fost localizat, însă este posibil să existe focare ascunse în acoperişul care are o dublă izolaţie, între cele două straturi de azbociment. De aceea se cercetează metru cu metru, cu atenţie, pentru a împiedica extinderea flăcărilor”, a precizat Ovidiu Dudu. Acesta a mai adăugat că în cursul zilei de sâmbătă vor fi stabilite cauza incendiului şi pagubele survenite în urma acestuia.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite