Incendiu în Capitală. Un bărbat are arsuri pe întreaga suprafaţă corporală. Bogdan Opriţa: „Este în stare gravă, intubat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Floreasca FOTO Adevărul
Spitalul Floreasca FOTO Adevărul

Un incendiu a avut loc în Capitală, un bărbat suferind arsuri pe întreaga suprafaţă corporală. Acesta este intubat şi ventilat mecanic şi va fi transportat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Apelul a fost primit prin sistemul 112 la ora 09.35, a declarat pentru „Adevărul”, Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov. 

Potrivit acestuia, incediul a avut loc la o casă, el fiind deja stins de pompieri. „Momentan încă se simte miros de gaz”, a completat reprezentantul ISU. 

În ceea ce priveşte victima, un bărbat de 39 de ani, acesta a reuşit să iasă singur din clădire şi a fost găsit pe carosabil. „Are arsuri de gradul II şi III pe întreaga suprafaţă corporală”, a punctat Daniel Vasile. 

Momentan, pacientul nu a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală. „Este încă la faţa locului, a fost stabilizat dar este intubat şi are arsuri grave”, a explicat, pentru „Adevărul”, medicul Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti. 

La faţa locului au fost mobilizate trei autospeciale de stingere, două de descarcerare şi două autospeciale SMURD. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite