Incendii de mase plastice lângă Bucureşti. Costel Alexe: „Nemernicia unora nu are limite!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe incendii de mase plastice au fost descoperite sâmbătă noapte în zoneel Sinteşti şi Vidra.
Mai multe incendii de mase plastice au fost descoperite sâmbătă noapte în zoneel Sinteşti şi Vidra.

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a semnalat pe pagina sa de Facebook mai multe incendii de mase plastice descoperite de inspectorii gărzii de mediu sâmbătă seară în mai multe localităţi din judeţul Ilfov.

„Nici în această seară, când gradul de alertă este ridicat, nemernicia unora nu are limite!

Inspectori ai Gărzii de Mediu, alături de echipaje de Poliţie şi Pompieri sunt pe teren, în zonele Sinteşti şi Vidra fiind descoperite 2 focare active si alte câteva abia stinse, incendii de cabluri, mase plastice, deşeuri menajere.

Bucureştenii trebuie să ştie că suntem permanent pe teren şi facem toate eforturile pentru a destructura activităţile care generează poluare în capitală!”, a scris pe Facebook ministrul Costel Alexe, care a publicat şi o serie de înregistrări.

Sâmbătă dimineaţa, poluarea din Bucureşti a fost din nou la cote foarte ridicate, deşi traficul rutier s-a redus semnificativ în ultimele două săptămâni, în contextul măsurilor luate pentru stoparea epidemiei de coronavirus. La staţia de pe Calea Moşilor, concentraţia de PM2,5 era 85 micrograme pe metru cub, cea mai ridicată din Capitală. Şi în celelalte zone poluarea era peste cotele prevăzute, cu o concentraţie de PM2,5 de 73 micrograme pe metru cub în bulevardul Expoziţiei, 78 pe bulevardul Iuliu Maniu şi 67 la staţia de la Băneasa.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite