Imagini virale. Poliţiştii din Ilfov au deschis o anchetă penală, după ce podul de lângă Aeroportul din Otopeni a fost vopsit cu tot cu maşini FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşini vopsite sub un pod de lângă aeroportul Otopeni FOTO Captură Video / Facebook
Maşini vopsite sub un pod de lângă aeroportul Otopeni FOTO Captură Video / Facebook

Balustradele podului de la Otopeni au fost vopsite cu tot cu maşinile parcate sub, dar şi cu cele aflate în trecere. Poliţiştii din Ilfov au deschis un dosar penal pentru distrugere, după ce un bărbat a reclamat că maşina sa are pete de vopsea, care s-ar fi produs când a trecut pe sub pod.

Muncitorii care se ocupă de întreţinerea drumurilor din Otopeni au vopsit balustradele podului cu tot cu maşinile parcate sub el. 

Un şofer a postat pe grupul de Facebook Info Trafic Bucureşti şi Ilfov o imagine cu balustradele şi maşinile proaspăt vopsite în roşu. În imaginile distribuite se vede cum vopseaua roşie a ajuns şi pe maşinile parcate sub pod. 

pod vopsit cu tot cu masini Otopeni

(Sursa: Info Trafic Bucureşti şi Ilfov)

Unul dintre şoferii care s-au trezit cu autoturismele stropite de vopsea a depus plângere la poliţie.

„La data de 20 mai a.c., în jurul orelor 16:45 s-a prezentat la sediul Poliţiei Oraşului Otopeni un bărbat, care a sesizat faptul că, în cursul zilei de astăzi, a observat pe autoturismul său, parcat la adresa de domiciliu, mai multe pete de vopsea, despre care susţine că ar fi fost produse la data de 18 mai a.c., în jurul orelor 22:00, în timp ce întorcea sub podul situat lângă aeroportul din Otopeni, de către nişte persoane care vopseau gardurile din această zonă”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Judeţeană Ilfov, potrivit News. 

Potrivit sursei citate, „în prezent poliţiştii oraşului Otopeni efectuează cercetări în cadrul dosarului penal deschis, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”. 

Sursa citată a mai semnalat că, până în prezent, nu au fost formulate alte plângeri penale privind distrugerea unor autoturisme, prin vopsire, parcate sub podul de lângă Aeroportul Henri Coandă din Otopeni. 

pod vopsit Otopeni

(Sursa: Info Trafic Bucureşti şi Ilfov)

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite