Imagini virale. Un jandarm îmbrăcat de paradă cade de pe cal şi trânteşte şi animalul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură video
FOTO Captură video

Un jandarm cu uniformă de paradă a fost surprins în momentul în care reuşeşte „performanţa" de a cădea de pe cal în timp ce încerca să îl încalece. Din imagini se vede că jandarmul, alături de mai mulţi colegi, se afla în zona Piaţa Presei Libere, în timp ce la Arcul de Triumf avea loc parada militară de 1 Decembrie.

La prima vedere, jandarmul care a trântit şi animalul pare sub influenţa unor substanţe interzise în timpul programului de muncă. 

Referitor la incidentul care a avut loc în zona Pieţei Presei Libere, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a făcut o serie de precizări. 

„Incidentul a fost adus la cunoştinţa comenzii DGJMB, care a dispus imediat constituirea unei comisii de cercetare prealabilă. Pe baza concluziilor preliminare, vă informăm că a fost constatat un comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare, iar măsurile de sancţionare vor fi stabilite în cadrul consiliului de onoare.

De asemenea, vă informăm că vor fi efectuate şi demersuri pentru constituirea DGJMB ca parte civilă pentru prejudiciile de imagine aduse de comportamentul angajatului nostru.

Reiterăm faptul că nu vom tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituţia noastră şi vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat”, arat[ Jandarmeria Română în comunicat.

VIDEO AICI

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite