Igaş: Actele de violenţă au crescut cu şase la sută în judeţul Dolj în ultimele nouă luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Igaş, ministrul MAI
Traian Igaş, ministrul MAI

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat, joi, la Craiova, că a constatat că în ultimele nouă luni actele de violenţă au crescut cu aproximativ şase la sută în judeţul Dolj.

"Noi am venit astăzi aici, suntem suntem preocupaţi de siguranţa cetăţeanului, de ceea ce s-a întâmplat astăzi aici. Ne propunem să avem din ce în ce mai mult cât mai puţine evenimente de asemenea natură. Am constatat cu un anumit regret că în judeţul dvs, în ultimele nouă luni, actele de violenţă au crescut undeva cu 6%. Acesta este un lucru care ne face să luăm în analiză foarte atent ce se întâmplă în Dolj, dar şi la nivel naţional", a spus Igaş la o şedinţă cu reprezentanţii poliţiei din judeţ.

El a arătat că autorităţile sunt preocupate de siguranţa cetăţeanului, dar şi de a avea cât mai puţine evenimente similare celui înregistrat, joi, la Craiova.

Ministrul a transmis condoleanţe familiei elevului ucis la Craiova. Igaş a mai felicitat echipajele de Poliţie pentru prinderea suspectului în acest caz în mai puţin de două ore.

În paralel cu şedinţa la care participă ministrul de Interne, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj este audiat tânărul de 19 ani suspectat în cazul uciderii adolescentului de 17 ani.

Primul ministru Emil Boc i-a cerut astăzi telefonic ministrului de Interne, Traian Igaş, să plece de urgenţă la Craiova şi să monitorizeze personal mersul anchetei. Vezi aici detalii.

Doi elevi ai Liceului "Tudor Arghezi" din Craiova au fost atacaţi cu cuţitul, joi, în faţa unităţii de învăţământ. În urma incidentului, unul dintre elevi a murit, iar celălalt a fost transportat la spital.ezi", din Craiova, fiind exmatriculat din motive de indisciplină. Vezi aici detalii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite