Identitatea românului aruncat la o groapă de gunoi de lângă Torino, descoperită după aproape patru ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul românului a fost găsit într-o groapa de gunoi
Cadavrul românului a fost găsit într-o groapa de gunoi

După patru ani, corpul românului găsit mort pe un şantier din Torino a fost identificat. Mihai Istoc, 45 de ani, a căzut de la înălţime pe şantierul unde lucra ilegal, iar corpul său a fost aruncat la groapa de gunoi.

Potrivit „Gazeta Românească", Mihai Istoc lucra fără centură de siguranţă, iar după ce a căzut, corpul său a fost aruncat la groapa de gunoi, în zona Mantafia d'Asti, în apropiere de Torino.

Evenimentul a avut loc pe 8 iunie 2009, iar cadavrul a fost găsit la 10 zile după ce a fost aruncat, de doi vânători. Corpul era intrat în putrefacţie şi sfâşiat de animale. Fără haine şi fără documente, Mihai Istoc a fost identificat abia vineri, cu ajutorul testelor ADN.

Istoc avea o soţie şi doi copii, iar cazul lui a fost prezentat şi la emisiunea „Chi l'ha Visto” de pe postul de televiziune Rai 3. Anul trecut, Interpol a semnalat autorităţilor italiene dispariţia lui Istoc, reclamată de familie, Procurorii din Asti au decis să redeschidă dosarul cadavrului fără nume din Torino.

Potrivit Corriere della Sera", fotografia lui Istoc (foto dreapta) se potrivea cu figura reconstituită computerizat a cadavrului. După un interogatoriu, un alt muncitor român a recunoscut că l-a găsit mort pe şantierul unde Mihai era angajat la negru.

mihai istoc

Muncitorului i-au fost furate documentele şi telefonul mobil, iar cadavrul lui Istoc a fost pus pe un pat şi dus la 20 de kilometri de Venaria.

Citeşte şi:

Italia: Cadavrul unui zidar român, dispărut din 2009, a fost găsit

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite