Hoţi prinşi în flagrant în timp ce încercau să fure un seif

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii au fost prinşi după ce au pătruns în sediul unei firme
Hoţii au fost prinşi după ce au pătruns în sediul unei firme

Poliţiştii bucureşteni au prins, luni, în flagrant doi bărbaţi, în vârstă de  27, respectiv 57 de ani, imediat după ce au pătruns prin efracţie în interiorul unei societăţi comerciale din sectorul 4, de unde au încercat să sustragă un seif metalic.

Poliţişti din cadrul Secţiei 15 împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Poliţia Sectorului 4, au exploatat o informaţie provenită de la Poliţia Oradea, conform căreia doi bărbaţi, specializaţi în furturile din bancomate şi seifuri, s-ar afla în Capitală.

Suspecţii au fost monitorizaţi, iar luni dimineaţă, în jurul orei 3.30, aceştia au fost prinşi în flagrant, imediat după ce au pătruns în sediul unei firme şi au dislocat seiful metalic ce conţinea o sumă de bani.

Suspecţii au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul Secţiei 15 Poliţie, pentru audieri iar la faţa locului au fost identificate o geantă şi mai multe scule folosite la comiterea spargerii, precum şi un autoturism cu care aceştia s-au deplasat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei doi în stare de reţinere urmând a fi prezentaţi magistraţilor, fiind efectuate verificări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite