Hoţi de fier vechi, opriţi cu focuri de armă în Capitală după ce au atacat jandarmii

Hoţi de fier vechi, opriţi cu focuri de armă în Capitală după ce au atacat jandarmii

Jandarmii au tras mai multe focuri de avertisment pentru a-i opri pe hoţi FOTO Arhivă Adevărul

Jandarmii Capitalei au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de avertisment, după ce au fost atacaţi cu bâte şi topoare de mai multe persoane care încercau să fure fier vechi din curtea unei foste fabrici de mobilă din zona Pipera.

Ştiri pe aceeaşi temă

Două echipaje de jandarmi au fost trimise, joi dimineaţă, la fosta fabrică de mobilă după ce un agent de pază a sunat la 112 şi a anunţat că aproximativ 20 de persoane fură fier vechi, se arată într-un comunicat emis de Jandarmeria Capitalei.

În momentul în care jandarmii au intrat în curte, o parte dintre cei 20 de suspecţi au fugit, în timp ce alţii au atacat echipajele Jandarmeriei Bucureşti cu bâte şi topoare.

Jandarmii au tras trei focuri de avertisment, după care au reuşit să imobilizeze trei persoane, pe care le-au predat poliţiştilor Secţiei 6.

Până la momentul intervenţiei jandarmilor, suspecţii pregătiseră trei tone de fier, care urmau să fie transportate la centrele de colectare a fierului vechi, pentru a fi vândute.

În urma incidentului nu a fost rănită nicio persoană.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: