Grupuri de români au jefuit benzinăriile din Finlanda

Grupuri de români au jefuit benzinăriile din Finlanda

Helsinki FOTO Shutterstock

Grupuri de infractori români au jefuit mai multe benzinării self-service din sudul Finlandei, unul dintre aceştia fiind prins duminică în flagrant delict, după ce un martor a alertat poliţia.

Ştiri pe aceeaşi temă


În noaptea de sâmbătă spre duminică, patru români au încercat să forţeze caseta cu bani a unei pompe de benzină self-service din localitatea Hausjarvi. 

Când au văzut echipajul de poliţie, doi dintre ei au fugit în pădure, dar au fost în cele din urmă prinşi, un al treilea a fost găsit ascunzându-se într-un şanţ, iar cel de-al patrulea a reuşit să fugă cu un autoturism cu numere bulgăreşti, informează France Presse.

Potrivit unui responsabil al poliţiei, mai multe astfel de benzinării au fost jefuite în mod similar în sudul Finlandei. 

"Grupurile de români se pricep foarte bine să deschidă aceste aparate. Este clar că s-au specializat în astfel de lovituri. În unele cazuri doar au încercat, dar în altele chiar au reuşit să fugă cu banii", explică acesta.

Poliţia a cerut populaţiei din zonele unde s-au înregistrat furturile să anunţe orice mişcare suspectă a unor grupuri pe timp de noapte.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările