Grupare infracţională specializată în tâlhării, destructurată. Victimele erau persoane în vârstă, lipsite de apărare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Română efectuează 23 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în Teleorman, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializată în tâlhării din locuinţe şi furturi, urmând a fi puse în executare 28 de mandate de aducere. Acestea sunt emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Mai exact, descinderile sunt efectuate la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în comiterea de tâlhării în locuinţă, furturi şi distrugeri prin incendiere. „Din cercetări a reieşit că membrii grupării ar fi acţionat în grup şi după verificări anterioare ale victimelor, care erau persoane în vârstă, lipsite de apărare şi care deţineau sume de bani”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

De altfel, patru dintre membrii grupării sunt bănuiţi că în noaptea de 11 spre 12 februarie 2014 ar fi sustras 8.200 de lei şi 700 de euro dintr-o locuinţă din judeţul Teleorman, după ce ar fi imobilizat şi lovit un bărbat şi 2 femei, cu vârste cuprinse între 55 şi 78 de ani.

Totodată, membrii grupării sunt bănuiţi de comiterea unei tentative de tâlhărie din locuinţă, a două furturi de autoturisme, precum şi de incendierea unui autoturism.

Percheziţiile sunt efectuate de poliţişti ai Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul I.G.P.R., de la D.G.P.M.B. şi de la I.P.J. Teleorman, sprijniţi de specialişti criminalişti, echipe de intervenţii speciale ale Poliţiei Române şi suportul tehnic şi operativ al Direcţiei Operaţiuni Speciale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite