Grindeanu a schimbat din nou şeful Autorităţii pentru Protecţia Drepturilor Copilului, după 6 zile de la numire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Sorin Grindeanu a eliberat-o din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie pe Lidia Manuela Onofrei, numită tot de el în urmă 6 zile, şi a numit-o în funcţie pe Gabriela Coman, fost şef al instituţiei până în urmă cu o săptămână.

Potrivit unui decizii publicate în Monitorul Oficial, Lidia Manuela Onofrei a fost eliberată din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie. Ea fusese numită pe 12 ianuarie tot de premierul Sorin Grindeanu.

În locul ei a fost repusă în funcţie Gabriela Coman, cea care a condus instituţia din 2014 până în 12 ianuarie 2017, când Sorin Grindeanu a decis eliberea ei din funcţie.

Tot marţi, premierul Grindeanu a semnat numirea Adrianei-Mihaela Udroiu în funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării şi a lui Angel Gheorghiu în funcţia de subsecretar de stat în cadrul aceluiaşi minister. Daniela Teodoru a fost numită secretar general al Ministerului Mediului, Marius Iulia Carabulea secretar general al Ministerului Tineretului, iar Ionela Stoian secretar general al Ministerului Dezvoltării.

Ministrul Educaţiei, Pavel Năstase, a fost eliberat, la cerere, din funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al Institutului European din România, funcţie incompatibilă cu cea din Guvern.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite