Greva angajaţilor Gărzii de Mediu, nemulţumiţi de salarii, va fi suspendată temporar, pe durata negocierilor cu Ministerul Mediului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Greva declanşată miercuri de angajaţii Gărzii de Mediu din toată ţara, nemulţumiţi că salariile lor au rămas la nivelul din 2009, va fi suspendată temporar joi, pe durata negocierilor cu reprezentanţii Ministerului Mediului, spun sindicaliştii, care precizează că, dacă nu se va ajunge la o înţelegere, protestul va fi reluat.

Potrivit news.ro, până în prezent, gărzile de mediu din ţară nu au primit înştiinţări cu privire la suspendarea grevei, astfel că protestul continuă deocamdată.

Sindicalişti ai Gărzii de Mediu au fost chemaţi la negocieri cu reprezentanţii Ministerului Mediului, iar în aceste condiţii greva generală declanşată miercuri de angajaţii din toată ţara va fi suspendată temporar. Sindicaliştii spun că, dacă nu se va ajunge la o înţelegere în urma negocierilor, protestul va fi reluat. 

Deocamdată, nu au fost trimise înştiinţări oficiale către gărzile de mediu din ţară privind reluarea activităţii, astfel că angajaţii continuă protestul. Aceste informări ar urma să fie transmise în câteva ore. Angajaţii Gărzii de Mediu din ţară continuă greva. Simona Marincaş, comisar al Gărzii de Mediu Cluj, a declarat pentru News.ro că li s-a propus să suspende temporar greva, însă nu au acceptat. Ea a precizat însă că până acum nu a primit nicio înştiinţare oficială de încetare a grevei. 

„Greva continuă şi astăzi. Au fost ieri negocieri, însă nu ni s-a oferit ceea ce cerusem, astfel că rămânem în grevă. Ni s-a propus suspendarea temporară a grevei, dar nu acceptăm", a declarat Simona Marincaş. Ea a me că protestul va continua până când le vor fi rezolvate solicitările. Angajaţii Gărzii de Mediu din toată ţara au declanşat, miercuri, de la ora 8.00, greva generală pe termen nelimitat, indignaţi de inechităţile salariale din domeniul protecţiei mediului, în condiţiile în care salariile lor au rămas la nivelul din 2009. Pe timpul grevei, comisarii de mediu nu au desfăşurat activităţi cu publicul şi nici nu au făcut controale. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite