Gregorian Bivolaru a ajuns pe lista Europol a celor mai căutaţi infractori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gregorian Bivolaru
Gregorian Bivolaru

Fondatorul MISA Gregorian Bivolaru a fost dat în urmărire de autorităţile finlandeze prin EUROPOL pentru infracţiunea de trafic de fiinţe umane.

Bivolaru este căutat pentru infracţiuni de trafic de fiinţe umane în Finlanda şi Franţa în anul 2006, pentru abuz sexual în Franţa în 2011, trafic de persoane în Finlanda şi Franţa între 2006-2010, abuz sexual în Franţa între 2007-2010, trafic de persoane în Finlanda şi Franţa 2006-2011, trafic de persoane Finlanda şi Franţa în 2008-2010, abuz sexual în Franţa 2010, trafic de persoane Finlanda şi Franţa în 2008-2013 şi abuz sexual în Franţa în 2010, potrivit site-ului EUROPOL, citat de Agerpres.

Fugit din ţară

Autorităţile finlandeze au emis un mandat de arestare pe numele liderului Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), Gregorian Bivolaru, pentru act sexual cu un minor şi trafic de fiinţe umane, au declarat pentru News.ro surse din Poliţie.

Mandatul a fost primit miercuri de autorităţile române, iar Bivolaru a fost căutat, poliţiştii stabilind că el a părăsit ţara în mod legal în data de 14 septembrie, la o zi după eliberare. El a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, însă a fost eliberat condiţionat, părăsind Penitenciarul Bistriţa în 13 septembrie. Bivolaru a afirmat la ieşire, că va vedea ce va face în continuare, dorind să scrie cărţi.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite