Grav accident în Austria în care a fost implicată o familie de români. O femeie a decedat, fetiţa şi tatăl acesteia, în comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţie Austria iarnă FOTO EPA-EFE / Michael Gruber
Poliţie Austria iarnă FOTO EPA-EFE / Michael Gruber

O familie din România a fost implicată într-un grav accident de circulaţie produs vineri în Austria, la graniţa cu Germania. Femeia şi-a pierdut viaţa, iar fetiţa de 13 ani şi tatăl acesteia au ajuns la spital în comă, fiind transportaţi cu elicopterul.

Accidentul a avut loc vineri, în oraşul Strass im Zillertal, în apropiere de graniţa cu Germania.

Un român de 44 de ani la volanul unui BMW a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un autoturism condus de o femeie de 36 de ani din Zillertal, după cum notează publicaţia Observator.tv. În BMW mai erau soţia românului, 38 de ani, o altă femeie, româncă 39 de ani, şi doi copii, o fetiţă de 13 ani şi un băieţel de 8 ani, fiica şi fiul şoferului.

Românca de 38 de ani a fost resuscitată la locul impactului, dar a murit ulterior la spital. Şoferul şi fiica lui de 13 ani au fost preluaţi de elicopter şi duşi în comă la Innsbruck, iar soţia lui a ajuns la spital cu răni grave. Singurul care a scăpat fără să fie rănit este băieţelul de 8 ani.

Şoferiţa celeilate maşini se află de asemenea la spital, cu răni grave.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite