Google donează 5 milioane de dolari prin intermediul organizaţiei sale caritabile pentru a sprijini refugiaţii ucraineni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Google a transmis, joi, că va dona aproximativ 4,46 de milioane de euro pentru refugiaţii ucraineni. Donaţia celor de la Google urmează să fie împărţită între organizaţiile umanitare din următoarele ţări: Ucraina, Slovacia, Ungaria, Polonia, România şi Moldova.

Banii vor fi distribuiţi atât pentru a ajuta ucrainenii care fug din calea războiului, dar şi pentru a asigura proviziile necesare acestora. Donaţia celor de la Google urmează să fie împărţită între organizaţiile umanitare din următoarele ţări: Ucraina, Slovacia, Ungaria, Polonia, România şi Moldova.

În România, Google donează 500.000 de dolari către organizaţia Crucea Roşie Română. De altfel, Crucea Roşie ajută, în prezent, persoanele care vin la graniţa României. Suma donată de către Google va acoperi necesităţile de bază, precum: alimente, produse de igienă, produse medicale şi cazare pentru refugiaţii ucraineni. Ajutorul Google.org face parte din numeroasele eforturi ale companiei ce vizează siguranţă, produse şi securitate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite