Gigi Becali a invocat sfinţii la instanţa supremă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali este acuzat de sechestrare de persoane
Gigi Becali este acuzat de sechestrare de persoane

Finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a fost audiat, ieri, la instanţa supremă în procesul în care este acuzat de sechestrare de persoane. Becali şi-a susţinut din nou nevinovăţia, descriindu-se ca fiind „blând şi bun”.

Finanţatorul Stelei nu şi-a început declaraţiile înainte de a-l invoca pe Sfântul Vasile cel Mare, „potrivit căruia adevărul nu are nevoie să fie apărat, adevărul se apără prin el însuşi".

Gigi Becali, despre sechestrarea hoţilor maşinii sale: "Niciun alt om nu s-ar fi comportat atât de blând şi de bun ca mine"

Becali şi artele frumoase

Acuzat că, în noaptea de 27 spre 28 ianuarie 2009, ar fi sechestrat trei persoane care îi furaseră autoturismul Mercedes, finanţatorul Stelei consideră acest dosar ca fiind un adevărat circ.

„Şi circul ăsta, să venim, să pui judecătorii pe drumuri pentru o tâmpenie şi o minciună pe care au spus-o unii şi pentru un abuz al procurorului, mi se pare prea urât. Mi se pare urât ce se întâmpla în Ţara Românească.

Asta e o situaţie penibilă. Să vii la tribunal pentru că ţi-au furat maşina. Ştiţi toţi cum s-a întâmplat", a declarat Gigi Becali. În acest dosar, Gigi Becali a fost arestat preventiv în aprilie anul trecut, magistraţii motivându-şi decizia prin faptul că finanţatorul Stelei ar fi apelat la „o justiţie paralelă" în momentul în care şi-a trimis bodyguarzii să recupereze autoturismul de hoţi.

Bodyguarzii i-ar fi bătut pe hoţi, care au şi depus plângere împotriva lui Gigi Becali. Finanţatorul Stelei susţine că hoţii i-ar fi cerut 20.000 de euro pentru a-i înapoia maşina.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite