Gigi Becali, executat silit de Fisc pentru uzina de armament de la Drăgăşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta uzină de armament de la Drăgăşani, care a fost cumpărată acum 10 ani de omul de afaceri Gigi Becali, este scoasă la vânzare de Fisc. Statul l-a dat în judecată pe Becali pentru că nu a făcut investiţiile promise, mai exact transformarea ei în fabrică de conserve, relatează Digi24.

Fosta uzină de armament de la Drăgăşani, care aparţine omului de afaceri Gigi Becali, este din nou scoasă la vânzare de Fisc, după ce la primele treu licitaţii nu a primit nicio ofertă.

Becali a cumpărat-o acum zece ani şi a promis că face investiţii ca să o transforme în fabrică de conserve. Foştii angajaţi au sperat că vor avea din nou de lucru, dar au fost dezamăgiţi - ca şi statul, care caută acum un investitor, relatează DIGI24.

Omul de afaceri a cumpărat clădirea şi terenurile de 2.000 de metri pătraţi cu 13 milioane de lei şi a anunţat că deschide o fabrică de conserve. Însă, în prezent, fabrica este în conservare, având pe ştatele de plată circa 30 de persoane care asigură paza.

Pentru că nu a făcut investiţiile promise, statul l-a dat în judecată pe George Becali, iar magistraţii au hotărât că acesta trebuie să plătească statului peste 300.000 de euro penalizări pentru că nu a respectat contractul.

Acum, Fiscul s-ar mulţumi şi cu 33.000 de lei, dacă cineva ar vrea să cumpere clădirea şi terenul fostei fabrici de armament de la Drăgăşani. 

Gigi Becali execută o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după mai multe condamnări - în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării, dosarul Valiza şi în cel în care a fost judecat pentru sechestrarea celor care i-au furat maşina.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite